Αυτα ειναι τα online μαθηματα στο ΤΕΠΑΚ

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιo Κύπρου, μετά από εντατική προετοιμασία και με τη δημιουργική αρωγή όλων των Τμημάτων, των Ακαδημαϊκών μελών και των εμπλεκόμενων Διοικητικών Υπηρεσιών ανακοινώνει ολοκληρωμένο κατάλογο με τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου που οι φοιτητές μπορούν να τα παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες που το Πανεπιστήμιο διαθέτει. Τα περισσότερα μαθήματα είναι ήδη έτοιμα, ωστόσο το σύνολο των μαθημάτων του καταλόγου με την ένδειξη «Εξ αποστάσεως» θα είναι έτοιμα εντός της προσεχούς βδομάδας.

Στον κατάλογο αναφέρονται και τα μαθήματα, που είναι κυρίως

εργαστηριακά ή αφορούν πρακτική άσκηση, τα οποία δεν μπορούν επί του παρόντος να καλυφθούν εξ αποστάσεως και για τα οποία θα γίνουν διαφορετικές διευθετήσεις το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των μαθημάτων εδώ 

Όλοι οι διδάσκοντες και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα εξ αποστάσεως μαθημάτων Moodle στο https://elearning.cut.ac.cy/ . Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την πρόσβασή τους και αν έχουν πρόβλημα ή χρειάζονται καθοδήγηση να επικοινωνήσουν άμεσα με το [email protected]  ή στο τηλέφωνο 25002700. 

Φοιτητές που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή/και στο διαδίκτυο μπορούν να επικοινωνήσουν με το [email protected]  ή στο τηλέφωνο 25002700 ή στο [email protected]  ή στο τηλέφωνο 25002415.

Ο Πρύτανης Παναγιώτης Ζαφείρης, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευαρέσκεια του για την άμεση και θετική ανταπόκριση των Ακαδημαϊκών, όλων των Τμημάτων και Σχολών προς αυτή την κατεύθυνση.

Εξακολουθούν να είναι σε ισχύ όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες όπως δημοσιεύονται στο  https://www.cut.ac.cy/coronavirus_gr/covid-19/ .

Keywords
Τυχαία Θέματα