Αφιλόξενοι… οικοδεσπότες!

Ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκαν για ακόμα μια αγωνιστική την έδρα τους και συνέχισαν νικηφόρα την πορεία προς την εκπλήρωση των στόχων τους. Η 9η αγωνιστική ανέδειξε ή αν προτιμάται επιβεβαίωσε ακόμα ένα στοιχείο για τις προαναφερθείσες ομάδες.


Ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, αποδεικνύονται… αφιλόξενοι οικοδεσπότες για τους αντιπάλους τους.

Η ομάδα της Λευκωσίας και η αντίστοιχη της Λεμεσού, είναι οι μοναδικές στο πρωτάθλημα που μετρούν το απόλυτο

των βαθμών στο γήπεδο τους, «τέσσερα στα τέσσερα».
Στην εξίσωση για τα εντός έδρας παιγνίδια των «γαλάζιων» δεν συμπεριλάβαμε τον αγώνα που δεν άρχισε ποτέ στο Τσίρειο απέναντι στην Ανόρθωση, αφού το αποτέλεσμα του θα κριθεί (εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου) στις δικαστικές αίθουσες.

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Πάφο (6-2), τον Άρη (4-0), την ΑΕΛ (6-0) και τον Εθνικό (3-0), με απολογισμό τερμάτων 19 υπέρ και δυο κατά.

Από την άλλη ο Απόλλωνας, νίκησε τον Άρη (2-1), την ΑΕΛ (1-0), τον Εθνικό (5-2) και Δόξα (2-1). Πέτυχε 10 γκολ και δέχθηκε τέσσερα.
Στη λίστα με τις ομάδες που παραμένουν αήττητες στην έδρας τους βρίσκονται ακόμα δυο. Η Ανόρθωση και η Ομόνοια. Η «Κυρία» μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία (με Αγία Νάπα) με απολογισμό τερμάτων 13 – 3, ενώ οι «πράσινοι» έχουν δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες με 12 – 4 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα