Αφιέρωση Χάσικου: Το ένα χέρι νύβει τ' άλλο

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται πως επικρατεί ανάμεσα σε Υπουργό Εσωτερικών και Γενικό Ελεγκτή, με τον πρώτο να κάνει στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, αλλά και στον Πρόεδρο των Οικολόγων "ιντερνετική" αφιέρωση.

“Το ένα χέρι νύβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο” αναφέρει ο Σωκράτης Χάσικος σε ανάρτησή του στο twitter, απευθυνόμενος προς τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τον Πρόεδρο των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργο Περδίκη με αφορμή την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας αναφορικά με τα ωφελήματα και άλλα επιδόματα

σε ορισμένους αξιωματούχους της Δημοκρατίας,

“Προς Γενικό Ελεγκτή και Γιώργο Περδίκη επ` αφορμή πορίσματος `Το ένα χέρι νύβει τ` άλλο και τα δυο το πρόσωπο` Αφιερωμένο, γράφει ο κ. Χάσικος στο λογαριασμό του στο Twitter.

Προς Γ.Ε και Γ Περδίκη επ αφορμή πορίσματος
"Το ένα χερι νυβει τ άλλο κ τα δυο το πρόσωπο "
Αφιερωμένο

— Socrates Hasicos (@hasicos) 25 Μαρτίου 2017

Ο Γενικός Ελεγκτής, κατά τρόπο ψυχωτικό, έχει στοχοποιήσει ουσιαστικά τον Υπουργό Εσωτερικών, δήλωσε χθες ο Σωκράτης Χάσικος, τονίζοντας ότι ο έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος και επιβαλλόμενος, αλλά δεν μπορεί εν ονόματι του ελέγχου να στοχοποιείται Υπουργός ή να διασύρεται Υπουργός μέσω του Τύπου ή άλλως πως.

H αντιπαράθεση ανάμεσα σε Σωκράτη Χάσικο και Γενικό Ελεγκτή, σηματοδότησε το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας επαναφέροντας στο φως αγκυλώσεις και κακώς έχοντα στη διαχείριση των χρημάτων του φορολογούμενου πολίτη. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα