Αφέθηκε ελεύθερος για παιδική πορνογραφία και τώρα κατηγορείται για παραγωγή

Σάλο προκαλεί η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Λεμεσό, με πρωταγωνιστή 42χρονο λογιστή. Ο 42χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση ενώ για πρώτη φορά κατηγορείται κάποιος, σύμφωνα με την Αστυνομία, για παραγωγή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Σε παρέμβαση της στο Μεσημέρι και Κάτι η κ.Αναστασία Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι πρωτοφανής αφού στο παρελθόν υπήρχαν αρκετέςτέτοιες υποθέσεις. Η κ.Παπαδοπούλου επεσήμανε ότι στον 42χρονο θα έπρεπε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα αφού έρχεται σε επαφή με τα παιδιά κάτι το οποίο ωστόσο, δεν έγινε στην προκειμένη.

Στην παρέμβασή της η κ.Παπαδοπούλου υπογράμμισε επίσης ότι θα έπρεπε να ενισχυθούν περαιτέρω οι δράσεις για διαφώτιση γονιών και παιδιών για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Υπενθυμίζεται ότι παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ο οποίος τόνισε ότι η Αστυνομία διερευνά μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, της παραγωγής, δηλαδή, πορνογραφικού υλικού στην Κύπρο.

Ο κ. Αντρέου υπενθύμισε ότι χθες το Δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του υπόπτου. Μετά από έλεγχο σημείωσε, διαπιστώθηκε ότι σε συσκευές του υπόπτου, υπήρχαν αρχεία με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, πράξεις που έχουν γίνει από τον ίδιο τον κατηγορούμενο.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα