ΑΕΖ: Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην ΑΕΖ. Η νεοφώτιστη ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, αφού προχώρησε αρχικά στην ανανέωση της συνεργασίας της με 7 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ (Σίμο Κρασσά, Ανδρέα Χρίστου, Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, Σταυρινό Στυλιανού, Σέργιο Παναγιώτου, Παντελή Κυριάκου και Ανδρέα Μαμμίδη), προχώρησε στις πρώτες της μετεγγραφές.

Ήδη η ομάδα του Ζακακίου ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Αντρέα Πιτταρά (αγωνιζόταν στον Οθέλλο) και του αμυντικού μέσου Αντώνη Κατσή, ο οποίος μέχρι τον Μάρτιο ήταν στην Αγία Νάπα. Έχουν ήδη συμφωνήσει, και απομένει το τυπικό της ανακοίνωσής τους, και οι Ελλαδίτες Σακελλαρίου και Γιαννίτσης. Ο πρώτος είναι αριστερός μπακ, ενώ ο δεύτερος είναι κεντρικός αμυντικός.

Η ΑΕΖ είναι πολύ κοντά και στον Σέρβο αμυντικό Νεμπόισια Σκόπλιακ, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στην Αγία Νάπα, ενώ είναι σε επαφές και με τον Κρίστη Ανδρέου. Ο προπονητής της ομάδας Νικόλας Μαρτίδης δίνει μεγάλη έμφαση στην απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα και έχει ρίξει τα δίκτυα του στην Ελλάδα, μελετώντας αξιόλογες περιπτώσεις από τη «Football League».

Keywords