ΑΕΖ: Φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα

Υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Αλέξη Γαρπόζη και του γυμναστή Γιαννάκη Κλεάνθους συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ΑΕΖ. Ο τεχνικός της ομάδας Νικόλας Μαρτίδης θα βρίσκεται στη Ρόδο ακόμα μια εβδομάδα, αφού θα επιστρέψει στις 10 του μήνα για να αναλάβει τα ηνία.

Παρά το ότι το ρόστερ συμπληρώθηκε πριν από την επίσημη έναρξη των προπονήσεων είναι πολύ πιθανόν σύντομα να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία και αυτό έχει προκαλέσει κάποιο προβληματισμό.

Το πιθανότερο είναι πως θα γίνει προσπάθεια αντικατάστασης μερικών εξ αυτών για να είναι σε θέση η νεοφώτιστη ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Εν τω μεταξύ σήμερα η ΑΕΖ στις 17:30 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιγνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Κολόσσι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποφορτιστούν από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας. Αναμένεται ότι ο Αλέξης Γαρπόζης θα χρησιμοποιήσει το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα