«ΑΕΛάρα, φέρε μας το Κύπελλο»

Μέσω του συνθήματος «ΑΕΛάρα, φέρε μας το Κύπελλο» από 7.000 Λαρισαίους φιλάθλους, η Λάρισα νίκησε 1-0 τη Skoda Ξάνθη, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον όμιλο και συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς, προκρίθηκε μαθηματικά στην επόμενη φάση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 34', όταν ο Μπόγιοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από όμορφο συνδυασμό, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε

ιδανικά.

Ο Λεβαδειακός ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς, τους πρόσθεσε στη βαθμολογική συγκομιδή του νικώντας 2-0 την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Στο 53', ο Μάντζιος με κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στο 89', όταν σε μίαν αντεπίθεση ο Γιακουμάκης πλάσαρε από το πέναλτι και σκόραρε.

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Κισσαμικού με 3-1, φτάνοντας έτσι τις δύο νίκες στον 8° όμιλο.

Ο Πλατανιάς νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Χανιά. Οι Κρητικοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, παίζοντας σχεδόν... μονότερμα τους φιλοξενουμένους, παίρνοντας το προβάδισμα νίκης με 2-0 στο σκορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα