ΑΕΛ-Δόξα 1-2: Σπουδαίο "διπλό" για την Δόξα... σε "μπελάδες" η ΑΕΛ

Τεράστιο "διπλό" πήρε η Δόξα μέσα στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στην ΑΕΛ με 2-1, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" με αυτή την ήττα μπαίνουν σε "μπελάδες" αφού έμειναν στον 1 βαθμό μέσα σε 4 αγώνες και βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Από

την άλλη, η ομάδα της Κατωκοπιάς ανέβηκε στους 7 βαθμούς σε μία καλή συγκομιδή στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, τρία γκολ, δυο πέναλτι και ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το "δεξί" νωρίς νωρίς στην αναμέτρηση όταν ο Κοβάσεβιτς με κεφαλιά στο "δεύτερο" δοκάρι γύρισε τη μπάλα και ο Αντενόν με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό.

Στο 24ο λεπτό υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για καθαρό γκολ όταν ο Μπεραχίνο έκανε την προβολή και νίκησε τον Σισκόφσκι αλλά ο Κέρλα έκοψε πάνω στην γραμμή.

Τελικά, ο Μπεραχίνο με πέναλτι ισοφάρισε στο 61' και ενώ η ΑΕΛ έχασε άλλο πέναλτι δυο λεπτά νωρίτερα με τον Τζαλμά και ο Μπένι στο 77' έβαλε... υπογραφή στη μεγάλη νίκη της ομάδας της Κατωκοπιάς.

ΑΕΛ (Μ.Ζαχαρίου): Μούριελ, Φραντζής, Νταβόρ, Παντελή (46' Μακρής), Τσιμπόλα (64' Κοντινέλα), Μπίλοβαρ, Τζάλμα, Σις (76' Τσέποβιτς), Μπεραχίνο (64' Μιλιντσεάνου), Μιραλάς (39' Παπαφώτης), Κάσα.

-Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Παπαφώτης, Τσέποβιτς, Μακρής, Ανδρέου, Σιλβέστρος, Μιλιντσεάνου, Πάβλοβιτς, Ιωάννου, Ντοναλντόνι, Κοντινέλα.

Δόξα (Ρ.Σέου): Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Κέρλα (83' Μέσκα), Ίλιτς (71' Τραϊτσέφσκι), Σαντίκ, Ασαμόα, Κοβάσεβιτς, Παυλίδης (55' Τιτζανί), Βαγιέχο (83' Μεσέν), Στυλιανού.

-Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Καραμανώλης, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Ρονταλένγκα, Τιτζανί, Μεσέν, Σόμπτσικ, Μέσκα, Κάργκμπο, Ιωσηφίδης, Σιάθας.

Κίτρινες: Φραντζής, Κοντινέλα / Σαντίκ, Μεσέν

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστ 

Keywords
Τυχαία Θέματα