ΑΕΛ: Υπάρχει θέμα με τον αγωνιστικό χώρο του «Τοφίκ Μπαχράμοφ»!

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Καραμπάχ «Τοφίκ Μπαχράμοφ», με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη κριτική από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, ειδικά μετά τον Ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στην Άσντοντ. 

Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Καραμπάχ κόντρα στην ΑΕΛ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Για

την κατάσταση αυτή, μίλησε ο διευθυντής του σταδίου Σχαμίλ Γκιλιούεφ στην ιστοσελίδα azerisport.com.

«Το θέμα με το γρασίδι είναι τέτοιο που δεν μπορείς να το λύσεις σε μερικές μέρες. Η δουλειά είναι σε εξέλιξη, είδαν τον αγωνιστικό χώρο και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό. Το πρόβλημα σχετίζεται με τον καιρό στην χώρα και τις απαιτήσεις από την UEFA, η οποία επιμένει να χρησιμοποιούμε άμμο. Στις συνθήκες τις δικές μας, η άμμος δεν επιτρέπει στο γρασίδι να διατηρηθεί σε μια σταθερή κατάσταση. Η UEFA κάνει συχνή ανάλυση του γρασιδιού και αν προσθέσουμε γη εκεί, τότε το παιχνίδι με την ΑΕΛ που ακολουθεί, μπορεί να ακυρωθεί. Νερό κάθε μια ώρα. Αυτό γίνεται από σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η άρδευση παίρνει 60-70 τόνους νερού κάθε μέρα. Ας δούμε σε μια εβδομάδα πώς θα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ευτυχώς, η Καραμπάγκ παίζει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Αλλά το γρασίδι έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πράσινο».

Keywords
Τυχαία Θέματα