ΑΕΛ: Ξεκαθαρίζουν τα ανοικτά κεφάλαια

Άλλη μια σημαντική εβδομάδα όσον αφορά το κεφάλαιο προγραμματισμός μπήκε για την ΑΕΛ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν αρκετά ανοικτά κεφάλαια που υπάρχουν ως προς το ποιο θα είναι το ρόστερ της νέας περιόδου.

Σίγουρα οι παίκτες που θα αποκτηθούν είναι το πιο βασικό κομμάτι στον προγραμματισμό, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που είτε δεν είναι στα πλάνα του προπονητή αλλά διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα, είτε τους υπολογίζει μεν ο κ. Χριστοδούλου,

όμως τους έχει προταθεί μείωση στις απολαβές και είναι άγνωστο αν θα την αποδεχθούν.

Χρόνος υπάρχει, και μάλιστα άπλετος. Γιατί μπορεί ανεπίσημα οι προπονήσεις να αρχίζουν σε τρεις εβδομάδες με τα εργομετρικά και επίσημα μια εβδομάδα μετά, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινά στις 20/21 Αυγούστου. Άρα οι όποιες ανορθογραφίες μπορούν εύκολα να φτιαχτούν, αλλά ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένει η λεμεσιανή ομάδα κάποιον ποδοσφαιριστή που θέλει πολύ ο προπονητής του, έχει τη δυνατότητα να το πράξει.

Περιμένει απάντηση
Πέρα του Αλί Σαβανέ, που αυτήν τη στιγμή είναι ο μόνος που έχει υπογράψει συμβόλαιο και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, είναι και ο Μαριάνο Λουβούνγκα. Ο Αγκολέζος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΛ, έστειλε υπογραμμένο το συμβόλαιό του όμως ακόμα δεν ξεκαθάρισε αν θα ενταχθεί στο δυναμικό των «κίτρινων» ή όχι. Ο λόγος είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΛ περιμένει απάντηση από ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξιό φτερό. Αν απαντήσει θετικά, τότε θα είναι και ο παίκτης που θα αποκτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Αφρικανού και ο Λουβούνγκα θα αποτελέσει μετεγγραφή της λεμεσιανής ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τις εκκρεμότητες από το φετινό ρόστερ, είναι αυτές των Ελευθερίου, Σταύρου, Ρομπέρ, Σιέλη και Αγκάνοβιτς. Οι πρώτοι τρεις είναι εκτός πλάνων και θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Μόνο ο Ελευθερίου είναι χωρίς συμβόλαιο. Στον Σιέλη έγινε πρόταση για μείωση, την οποία δεν αποδέχθηκε. Αν θελήσει να φύγει, θα πρέπει να φέρει πρόταση. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΛ και δεν θα αγωνίζεται. Τον Κροάτη, ο κ. Χριστοδούλου τον θέλει και έχει και συμβόλαιο. Όμως καθημερινά βγαίνουν δημοσιεύματα από τη Ρουμανία για ενδεχόμενη επιστροφή του στη βαλκανική χώρα. Το όλο ζήτημα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη νέα ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα