ΑΕΛ: Τον γνωρίζει πολύ καλά

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ΑΕΛ στο πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς κόντρα στον Απόλλωνα είναι το γεγονός πως έχει έναν προπονητή στον πάγκο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου «έκτισε» τον φετινό Απόλλωνα. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε τους γαλάζιους για δεύτερη σερί χρονιά στους ομίλους. Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά δούλευε στα πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα της ομάδας προκειμένου να γίνει καλύτερος.

Αυτά τα στοιχεία τώρα καλείται να περάσεις στους νέους

τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα υπάρχουν και μειονεκτήματα στον Απόλλωνα τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Κύπριος τεχνικός. Μπορεί η ΑΕΛ να μην είναι το φαβορί για τη νίκη (για διάφορους λόγους), ωστόσο ο Χριστάκης Χριστοφόρου γνωρίζει τους τρόπους για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι.

Μια νίκη που αν έρθει τότε θα λειτουργήσει θετικά στην προσπάθεια της ΑΕΛ για κάτι καλύτερο στη φετινή χρονιά. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να διορθωθούν τα λάθη μέσα στην ομάδα. Συγκέντρωση, πειθαρχία και σεβασμός.

Τρια στοιχεία τα οποία λείπουν από το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων. Έκαναν την εμφάνιση τους στα δυο τελευταία παιχνίδια τόσο με Εθνικό αλλά και με την Δόξα. Το 0-2 στο Δάσακι έγινε 4-2 και στον αγώνα με τη Δόξα δυο χαμένα πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι το μεγαλύτερο συστατικό και αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα