ΑΕΛ: Το μεγάλο στοίχημα του Χριστοφόρου

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η φετινή πορεία της ΑΕΛ, είναι πέρα για πέρα τραγική , με σύγκριση τις πορείες που είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει ενώπιον του, ένα μεγάλο στοίχημα. Να επαναφέρει την ομάδα στο σωστό δρόμο, ώστε στη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΛ να είναι αυτή που πρέπει να είναι . Δηλαδή να έχει πρωταγωνιστική

πορεία και να φέρει ξανά τον κόσμο της στο γήπεδο. Ο Κύπριος τεχνικός θα προσπαθήσει μέσα στον Ιανουάριο και με τις κινήσεις που θα γίνουν να βάλει τα δικά του στοιχεία και να καταφέρει να ξεφύγει η ΑΕΛ απο την μετριότητα. Άλλωστε πλέον ο μεγάλος στόχος είναι η έξοδος στην ευρώπη , είτε μέσω πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου που είναι άλλωστε η διέξοδος για να πανηγυρίσει κάποιο τίτλο η ΑΕΛ στην φετινή σεζόν. Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά. Διότι όπως παρουσιάζονται τώρα οι ποδοσφαιριστές , δείχνουν ότι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν.

Σίγουρα αυτό το κατάντημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου καλείται να δικαιώσει τους ανθρώπους της ΑΕΛ , οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν ότι θα οδηγήσει τον σύλλογο στο σωστό δρόμο.

Σίγουρα η αποστολή του δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως απο εδώ και πέρα θα πρέπει ο Κύπριος τεχνικός να αρχίζει να βάζει την δική του σφραγίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα