ΑΕΛ: Το 11ήμερο της γερής υποθήκης

Στο Μπάνσκο θα χτιστεί η ΑΕΛ της νέας περιόδου.

Στη Βουλγαρία βρίσκεται από ψες η αποστολή της ΑΕΛ και σήμερα αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του έχουν 11 ημέρες στη διάθεσή τους για να θέσουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά, έτσι ώστε η λεμεσιανή ομάδα

να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία. Η αποστολή περιλαμβάνει 26 ποδοσφαιριστές που πολύ σύντομα θα αυξηθούν. Και αυτό γιατί οι Σαβανέ και Μπενγκούι θα φθάσουν ίσως και σήμερα στο αθλητικό κέντρο Μπάνσκο, όπου έχει καταλύσει η λεμεσιανή ομάδα, ενώ ο Οχενέ πολύ σύντομα θα ταξιδέψει και αυτός για τη Βουλγαρία. Ο λόγος που ο Γκανέζος μέσος δεν συνταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα έχει να κάνει με την αργοπορία στην ενσωμάτωσή του, και για αυτό δεν βγήκε έγκαιρα η βίζα. Μόλις τακτοποιηθεί αυτό το θέμα θα ταξιδέψει και αυτός, για να μην χάσει πολλές προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Οχενέ ουσιαστικά έχασε όλο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και δεν θέλει να μείνει πίσω ακόμα πιο πολύ από τους συμπαίκτες του.

Ευχής έργο για τον κ. Χριστοδούλου είναι κατά την παραμονή της ομάδας στη Βουλγαρία να ενταχθούν και οι τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις. Είναι σίγουρο ότι η ΑΕΛ θα αποκτήσει ένα κεντρικό αμυντικό και ένα επιτελικό μέσο, ενώ μοιάζει δεδομένο και το ότι θα πάρει και παίκτη για το φτερό, είτε αυτός είναι Κύπριος είτε νεαρός κοινοτικός κάτω των 21 ετών. Μετά το οριστικό ναυάγιο με την περίπτωση του Κάρλος Κάι (προέβαλε ξαφνικά αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να χαλάσει η μετεγγραφή του), η περίπτωση του Ντόσα Τζούνιορ ίσως επανέλθει στο προσκήνιο. Και αν μάλιστα ευσταθούν οι χθεσινές πληροφορίες, ότι ο κυπροποιημένος Πορτογάλος θα μείνει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες από την ομάδα του, τότε η επιστροφή του στη λεμεσιανή ομάδα μετά από τρία χρόνια μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Για τον μέσο δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου εξετάζει διάφορες περιπτώσεις, ενώ έχει δώσει 1-2 ονόματα στη διοίκηση για να ξεκινήσει επαφές μαζί τους. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει οπωσδήποτε ένα καθαρό δεκάρι για να μην χρειαστεί να μετακινεί ποδοσφαιριστές από τη φυσική τους θέση σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο. Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στις τάξεις των φίλων της ΑΕΛ είναι πως ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους θα κάνει την υπέρβαση για τις τελευταίες δύο κινήσεις της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα