ΑΕΛ: Στον σωστό δρόμο ο προγραμματισμός

Ήδη διεκπεραιώθηκαν αρκετές από τις εκκρεμότητες στο ρόστερ.

Μπαράζ ανακοινώσεων από την ΑΕΛ τα τελευταία 24ώρα. Μετά τις δύο πρώτες μετεγγραφές της Πέμπτης, χθες, η λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Αϊρόσα, Σαβανέ και Αρουαμπαρένα θα παραμείνουν στη Λεμεσό για ακόμα δύο χρόνια. Αναμενόμενη εξέλιξη, αφού για τον Αϊρόσα ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι είχε συμφωνήσει να παραμείνει, για τον Σαβανέ άλλαξαν

στην πορεία τα δεδομένα και, επίσης, ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέχιζε στην ΑΕΛ, ενώ στον Βάσκο επιθετικό είχε προταθεί επέκταση του συμβολαίου του με μειωμένες απολαβές σε σχέση με την περσινή χρονιά, το αποδέχθηκε και θα συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια στη Λεμεσό και στην ΑΕΛ.

Οι ανανεώσεις έφθασαν τις τέσσερεις, αφού είχε προηγηθεί αυτή του Μαύρου. Από τους παίκτες του φετινού ρόστερ η μόνη εκκρεμότητα είναι αυτή του Μιτρέα, αφού, αν και έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, εντούτοις, δεν είναι στα πλάνα του κ. Μπαλταζάρ. Είναι σε επαφές μαζί του η διοίκηση, για να βρεθεί η φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη αποχωρήσει οι Γεωργιάδης, Μπλάνκο και Πίτι, ενώ είναι πάντα ανοιχτό το κεφάλαιο Ρόμο και Φορτούνα. Και οι δύο βρίσκονται στον σχεδιασμό του κ. Μπαλταζάρ, όμως, ακόμα δεν έχει προκύψει συμφωνία ούτε με τον τερματοφύλακα, αλλά ούτε και με την Μπράγκα που έχει τα δικαιώματα του νεαρού αριστερού μπακ της ομάδας. Πάντως η ΑΕΛ ετοιμάζεται και αν προκύψει διαζύγιο με τους δύο ποδοσφαιριστές θα προχωρήσει στις εναλλακτικές επιλογές που ήδη υπάρχουν στο τραπέζι.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛ δεν θα «κλειδώσει» το ρόστερ της μέχρι τις 29 Ιουνίου που αρχίζουν οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας θα αφήσουν και κάποιες θέσεις κενές, τις οποίες θα συμπληρώσουν στην πορεία, αφού ο βασικός στόχος της λεμεσιανής ομάδας θα είναι οι εγχώριες διοργανώσεις. Τώρα αν προκύψει και κάτι καλό στην Ευρώπη αυτό θα είναι κάτι σαν μπόνους για την ΑΕΛ, αφού θα τη βοηθήσει σε πολλούς τομείς, όπως το οικονομικό, την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση για το νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα