ΑΕΛ: Ψάχνει σίγουρες λύσεις

Μετά και την φυγή του Καρλίτος, ο Χριστάκης Χριστοφόρου ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Βασικός υποψήφιος είναι ο Μπερνάρντ Ρομπέρ, ο οποίος είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος χαίρει της εκτίμησης του προπονητή του, αφού εκείνος ήταν που τον πήρε στον Απόλλωνα πριν από δύο χρόνια και είναι αυτός που τον μετέτρεψε από εξτρέμ σε μπακ. Για να αποκτηθεί ο Γάλλος θα πρέπει να δεχθεί σημαντική μείωση στις απολαβές του σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι Καρλίτος και Ρομπέρ δεν έχουν καμιά σχέση ως ποδοσφαιριστές,

αφού ο πρωταθλητής του 2012 είναι πολύ καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ο Γάλλος πολύ καλύτερος στα επιθετικά του καθήκοντα.

Μέχρι τη Δευτέρα πιθανότατα να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τον Μπεμπέ. Είναι δεδομένο ότι με τον υπαρχηγό της ομάδας υπάρχει σοβαρή οικονομική διαφορά και οι ενδείξεις δεν είναι θετικές, όμως επειδή θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση (ίσως και σήμερα) τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Άλλωστε, δεν αποκλείεται στη νέα επαφή των δύο πλευρών, ο Βραζιλιάνος να καταθέσει τη δική του αντιπρόταση και το όλο ζήτημα να πάρει παράταση. Πάντως, αν τελικά δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε αυτό θα σημαίνει ότι φεύγουν ακόμα τρεις παίκτες του πρωταθλήματος (Καρλίτος, Εντμάρ, Μπεμπέ) τη στιγμή που επέστρεψε ένας άλλος (Ντεγκρά). Θυμίζουμε ότι συνεχίζουν και τη νέα περίοδο από την ομάδα του 2012 οι Νικολάου, Αϊρόσα, Ελευθερίου και Ντεγκρά.

Είναι σίγουρο ότι η ΑΕΛ θα προχωρήσει και σε άλλες μετεγγραφές, αφού ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ψάχνει να βρει τους καταλληλότερους παίκτες που ταιριάζουν στα πλάνα του, ενώ με κάποιους που ήδη έχουν εντοπιστεί η ΑΕΛ είναι σε επαφή. Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΛ φέτος είναι το οικονομικό, αφού δεν είναι σε θέση να προσφέρει υψηλά συμβόλαια για να τους δελεάσει και να τους φέρει στη Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα