ΑΕΛ: Πανέτοιμη και αποφασισμένη

Πανέτοιμη και αποφασισμένη η ΑΕΛ για να πετύχει ακόμα μια εντός έδρας νίκη σε ντέρμπι, υποδέχεται σήμερα την Ομόνοια. Για τους «κίτρινους» της Λεμεσού οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο ζητούμενο, ώστε να διατηρηθούν -τουλάχιστον- στην 3η θέση και να μείνουν κοντά στους πρωτοπόρους. Μάλιστα, αν η ΑΕΛ κερδίσει σήμερα, θα περάσει δεύτερη και θα περιμένει το ντέρμπι της Δευτέρας για να δει αν θα διατηρηθεί εκεί ή όχι. Οι «κίτρινοι» έχουν εξαιρετική ψυχολογία

από τη νίκη της περασμένης εβδομάδας και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, ώστε να αποκτήσουν τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε τους παίκτες του, ώστε να παρουσιαστούν το βράδυ πανέτοιμοι για τη νίκη. Τους τόνισε ότι πρέπει να έχουν την ίδια αγωνιστικότητα, το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση στο πλάνο, όπως και την περασμένη εβδομάδα, ενώ τους είπε ακόμα ότι θα πρέπει να περιμένουν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σκοπός του Κύπριου τεχνικού είναι η ομάδα του να αιφνιδιάσει τους «πράσινους» αγωνιζόμενη χωρίς να παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία της που είναι συμπαγής πίσω και να προσπαθεί με ορθόδοξο τρόπο να φθάσει στην επίτευξη κάποιου γκολ, που ίσως είναι αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη.
Η προσοχή ήταν στραμμένη στον Τζούνιορ, ο οποίος προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι στη διάθεση του προπονητή του. Αν το έχει καταφέρει θα το μάθουμε σήμερα, αφού η ΑΕΛ, όπως συνηθίζει, δεν ανακοίνωσε αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Γεωργιάδης προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν πως θα είναι στην 11άδα της ΑΕΛ στο σημερινό ντέρμπι. Οι Λούκας και Αρουαμπαρένα θα αγωνιστούν αφού τα προβλήματα στο χέρι δεν είναι τέτοια που θα τους κρατούσαν μακριά από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Το πλάνο
Με αυτά τα δεδομένα, η 11άδα της ΑΕΛ θα αποτελείται από τον Ρομό στο τέρμα. Δεξιά ο Αϊρόσα και αριστερά ο Φορτούνα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο mvp του αγώνα της περασμένης εβδομάδας Σιέλης και δίπλα του ένας εκ των Λαφράνς ή Τζούνιορ. Σίγουρα ο Σοάρες θα είναι ο αμυντικός μέσος, ενώ δεδομένη είναι και η συμμετοχή του Λούκας στη μεσαία γραμμή. Αν παίξει ο Μπουένο ως επιτελικός, ο Λούκας θα είναι δίπλα από τον Σοάρες. Αν για κάποιο λόγο μείνει στον πάγκο ο Βραζιλιάνος, τότε θα αγωνιστεί ο Νικολάου και ο Λούκας θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του παιχνιδιού για την ομάδα του. Στα φτερά θα είναι οι Μέσκα και Γεωργιάδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αρουαμπαρένα.

Κίτρινη ανατολική
Λίγο περισσότερο κόσμο περιμένουν στην ΑΕΛ σήμερα σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας. Η κίνηση των εισιτηρίων δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως υπάρχει και η σημερινή μέρα για να αλλάξουν τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι πως οι φίλοι της ΑΕΛ, που θα είναι απόψε στην Ανατολική, θα προσπαθήσουν να σπρώξουν τους παίκτες τους προς μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα