ΑΕΛ: Όταν το ‘χεις το ‘χεις

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου έχει στο αίμα του τις κατακτήσεις τίτλων. Το έκανε με τον Απόλλωνα…το κάνει τώρα με την ΑΕΛ. Μάλιστα σαν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, κατέκτησε πριν από τριάντα χρόνια το τελευταίο Σούπερ Καπ της Λεμεσιανής ομάδας κάτι που πέτυχε τώρα από τη θέση του προπονητή.

Ο Κύπριος τεχνικός έδειξε για ακόμη μια φορά πως όταν

του δοθεί, την αρπάζει από τα μαλλιά. Με σωστή δουλειά και χωρίς λόγια του αέρα και με σωστή λειτουργία μπορεί να φτιάξει μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό (όπως είναι η ΑΕΛ τώρα) και να έχει η ομάδα του πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ομάδα της Λεμεσού χθες έδωσε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι. Η κούραση βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, ωστόσο με σωστή διαχείριση κράτησε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μακριά από την εστία του Ντεγρκά.

Τουλάχιστον δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί. Με τη σειρά της προσπάθησε να κτυπήσει στην αντεπίθεση με τα γρήγορα άκρα που διαθέτει η ομάδα κάτι που πέτυχε κάποιες φορές. Αυτό που είδαμε χθες ήταν ένα μικρό δείγμα της φετινής ΑΕΛ, με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να καλεί τους παίκτες του σε συνέχεια της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στην ομάδα αφού όπως τόνισε χθες η κατάκτηση του σούπερ καπ δεν είναι τίποτα αλλά από ψυχολογικό ντοπάρισμα για την νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα