ΑΕΛ: Ο ''Λέοντας'' να αρχίσει να βρυχάται

Οι φίλοι της ΑΕΛ τα ταλευταία χρόνια συνήθισαν τον ''Λέοντα να βρυχάται'' και είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση απο την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας που είναι πέρα για πέρα μακριά απο τους στόχους της

Όμως το σίγουρο είναι ότι υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα απο όλους μέσα στην ομάδα, η ΑΕΛ να επανέλθει ξανά στο σσωστό δρόμο και να κάνει ξανά περήφανο τον κόσμο της. Ήδη άρχισαν οι προσπάθειες για να παρουσιαστεί ενισχυσμένη

η ομάδα μέσα στην νέα χρονιά. Ο στόχος όμως είναι η ΑΕΛ να μπεί με το δεξί μέσα στο 2015 , στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα . Μια νίκη θα επαναφέρει τον ενθουσιασμό και την χαμένη αυτοπεποίθηση στην ομάδα , για να γυρίσει σελίδα και με ψηλά το κεφάλι να δώσει τη μάχη για να βρεθεί όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Η ψυχολογία είναι πέρα για πέρα σημαντική σε μια ομάδα και δυστυχώς στην ΑΕΛ εδώ και αρκετό καιρό είναι στο ναδίρ. Μπορεί να υπάρχουν αδυναμίες και η ομάδα να μην είναι αυτή που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια, όμως το πιο σημαντικό απο όλα θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται μέσα στο γήπεδο , σαν Λέοντες όπως τους θέλει ο κόσμος τους.

Τα δυο ντέρμπι στην σειρά με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου για να πάρει αυτό που θέλει και να πιάσει μια τεράστια δυναμική για τη συνέχεια, ώστε να μπουν οι βάσεις για την αγωνιστική ανάκαμψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα