ΑΕΛ: Ο αγώνας της χρονιάς

Μετά την ήττα απο την Ανόρθωση , πλέον η ΑΕΛ έμεινε εφτά βαθμούς, πίσω απο την έκτη θέση. Έτσι είναι ορατό το ενδεχόμενο πλέον οι ''γαλαζοκίτρινοι'' να μείνουν εκτός εξάδας που αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο οικονομικό , με την συμμετοχή στο δεύτερο γκρούπ .

Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που έχει ενώπιον της όμως αναγνωρίζουν ότι πάρα πολυ

δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή των δεδομενων αφού δεν εξαρτάται μόνο απο τα δικά της αποτελέσματα.

Η προσοχή όμως στην ΑΕΛ είναι στον αγώνα της χρονιάς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εθνικό Άχνας . Η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου αποτελεί μονόδρομος, αφού ουσιαστικά είναι η μοναδική διέξοδος για διάκριση στην φετινή σεζόν, μέσω της οποίας θα διεκδικήσει και την έξοδο στην ευρώπη. Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει μικρό προβάδισμα στην ΑΕΛ . Αυτό δεν λέει όμως τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλη επιλογή, αφού σε περίπτωση αποκλεισμού αυτό θα συνεπάγεται με καταστροφή σε όλους τους τομέις.

Είναι ο αγώνας της χρονιάς και οι παίκτες καλούνται να το δείξουν και στην πράξη. Η ΑΕΛ καλείται να δείξει χαρακτήρα και το πάθος που χρειάζεται όσον αφορά την κρισιμότητα της αναμέτρησης...

Keywords
Τυχαία Θέματα