ΑΕΛ: Να μην λειτουργήσει εις βάρος του

Είναι γεγονός πως ο Ταγκμπατζούμι βρήκε τώρα τελευταία τον καλό του εαυτό. Δηλαδή η αιτία που οδήγησε την διοίκηση της ΑΕΛ να ποντάρει στην αγωνιστική του αξία και να φέρει τον Νιγηριανό περσινό πρώτο σκόρερ στην ομάδα.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, από τα τελευταία επτά τέρματα της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο πέτυχε τα πέντε. 2 με Απόλλωνα στο τελικό 3-3, δυο με ΑΠΟΕΛ στο τελικό

2-1 και ένα με τον Εθνικό Άχνας για το κύπελλο στο τελικό 1-0.

Δηλαδή χάρισε δυο νίκες στους γαλάζιους της Λεμεσού και σίγουρα αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της Λεμεσιναής ομάδας.Το στοίχημα τώρα για τον τεχνικό της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου είναι να κρατήσει σε εγρήγορση τον επιθετικό της ομάδας. Μετά την αποχή των διαιτητών από τους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος είναι λογικό πως θα επηρεαστεί η αγωνιστική του ταυτότητα αλλά όλοι ευελπιστούν πως δεν θα είναι σε μεγάλο βαθμό.

Γιατί αν επηρεαστεί αρκετά τότε η δύναμη της ΑΕΛ στην επίθεση θα επηρεαστεί επίσης. Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Κύπριος τεχνικός επιβάλλεται να βρει τρόπους για να παραμείνει ο «Ταγμπα», στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα. Είναι δεδομένο πως ο Χριστάκης Χριστοφόρου θέλει τον ποδοσφαιριστή του πανέτοιμο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος αφού ο δρόμος για την εξάδα είναι ακόμη ανοικτός αλλά παράλληλα αρκετά δύσκολος. Όμως αφού υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα