ΑΕΛ: Κοντά σε επιθετικό, αμυντικό και μέσο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στις Πλάτρες. Οι «κίτρινοι», υπό την καθοδήγηση του Πάμπου Χριστοδούλου, άρχισαν να βάζουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Το ευχάριστο για τον προπονητή της λεμεσιανής ομάδας είναι πως έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ του, αφού υπολείπονται μόνο τέσσερεις κινήσεις για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Μάλιστα φαίνεται ότι όλες βρίσκονται

στην τελική ευθεία, αφού οι «κίτρινοι» είναι κοντά τόσο στον επιθετικό, όσο στον αμυντικό αλλά και στον μέσο.


Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ περιλάμβανε εργομετρικές εξετάσεις και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αυτή την πρώτη εβδομάδα δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ θ’ αρχίσει να ασχολείται με την τακτική τις επόμενες ημέρες. Για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας αυτές οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας είναι σημαντικές, γιατί βάζει τους νέους ποδοσφαιριστές (που είναι και πολλοί) στο νόημα της δουλειάς, που θέλει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν η ΑΕΛ θα δώσει κάποιο φιλικό παιγνίδι κατά την παρουσία της στις Πλάτρες ή αν θα κάνει ένα οικογενειακό διπλό με ανοικτές τις πόρτες για τέρψη των φίλων της. Είναι κάτι που θα αποφασίσει ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ ολοκληρώνει την παρουσία της στις Πλάτρες το Σάββατο, την Κυριακή είναι προγραμμένο το ετήσιο fun day και τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα