ΑΕΛ: «Κλείστε τα αυτιά σας»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας καλεί τον κόσμο της να κλείσει τα αυτιά του σε κάθε λογής προπαγάνδα και να προστατέψουν την ομάδα.

Η ανακοίνωση
Από τις 5 Ιουνίου στην ανοικτή συγκέντρωση ΑΕΛιστών που έγινε στην αίθουσα “Saint George Hall” τέθηκε από κοινού

ο στόχος των 3000 Εισιτηρίων Διαρκείας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Από την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο μετρητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας δείχνει ότι είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο.
Είμαστε πλέον 1988 Εισιτήρια Διαρκείας μακριά από την επίτευξή του. Αν τελικά τα καταφέρουμε, βάζουμε οριστικά την ΑΕΛ σε άλλο επίπεδο! Η χωρητικότητα της Ανατολικής κερκίδας θα έχει πληρότητα 50% κάτι που θα δημιουργήσει άλλα δεδομένα και θα προσφέρει αυτόματα απίστευτη δυναμική στην ομάδα μας σε κάθε εντός έδρας αγώνα.
Πλέον οι περσινοί κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας με τους οποίους έχουμε επικοινωνήσει έδωσαν τις απαντήσεις τους και η μπάλα είναι στα πόδια όσων ΑΕΛίστών δεν είχαν Εισιτήριο Διαρκείας την περσινή χρονιά ή τα προηγούμενα χρόνια.
Θέλει αρκετό πείσμα και εγωϊσμό από όλους εμάς για να αλλάξουμε τα δεδομένα των προηγούμενων χρόνων. Θέλει καρδιά και αποφασιστικότητα! Θέλει να βγούμε όλοι μπροστά στον “πόλεμο” και να μην περιμένουμε ο ένας τον άλλο.
Τέλος, η ΑΕΛ σας καλεί να κλείσετε τα αυτιά σας στην κάθε λογής προπαγάνδα απ’ όπου και όποιους κι αν προέρχεται και έχει ως στόχο να βλάψει την ομάδα μας. Προστατεύσετε την ΑΕΛ μας!
ΖΗΤΩ Η ΑΕΛ!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα