ΑΕΛ: Καμία ανησυχία για Ντόσα Τζούνιορ

Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε με την Εθνική, δοκιμάζει να προπονηθεί σήμερα .

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ντόσα Τζούνιορ στην προθέρμανση της εθνικής, όπως ήταν λογικό, σήμαναν συναγερμό στις τάξεις της ΑΕΛ. Όμως απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα υπολογίζεται κανονικά από τον Πάμπο Χριστοδούλου για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ο δυναμικός αμυντικός φαίνεται ότι έμεινε προληπτικά εκτός

του προχθεσινού αγώνα και αναμένεται σήμερα να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενόψει του Σαββάτου, όμως, καλού κακού, πέρασε χθες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Να θυμίσουμε ότι ο Τζούνιορ προσφάτως έχασε δύο παιγνίδια της ομάδας λόγω ενοχλήσεων και επέστρεψε στον αγώνα κυπέλλου με την Αλκή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου περιμένει να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ (Σοάρες, Παπάνγκο, Λαφράνς) έτσι ώστε να τους έχει όλους στη διάθεσή του στην προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου. Η ενημέρωση που έχει ο Κύπριος τεχνικός είναι πως δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο και έτσι θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το επερχόμενο ντέρμπι. Θυμίζουμε ότι από χθες επέστρεψαν και οι διεθνείς με την ανδρών, όμως από σήμερα θα ακολουθήσουν τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα αρχίσει να δουλεύει πάνω στο πλάνο που έχει ετοιμάσει στους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Χριστοδούλου θα δώσει μεγάλη έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ, έτσι ώστε να μπλοκάρει τόσο τη μεσαία γραμμή όσο και τα φτερά της λευκωσιάτικης ομάδας. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει οι τρεις μέσοι να ασκήσουν μεγάλη πίεση, ενώ τα ακραία μπακ να έχουν συνεχώς την υποστήριξη των ακραίων επιθετικών της ομάδας.

Αυτό όμως είναι το ένα μέρος του πλάνου. Το άλλο έχει να κάνει με την επίθεση. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, να κρατήσει μπάλα και να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις πλαγιοκοπήσεις των ακραίων της, έτσι ώστε να φθάσει σε θέση βολής. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό όπλο που έχει η ΑΕΛ για τον αγώνα του Σαββάτου είναι τα στημένα. Ιδιαίτερα στο Τσίρειο, η λεμεσιανή ομάδα κερδίζει πολλά από αυτά και θα προσπαθήσει να τα εκμεταλλευτεί για να σημειώσει κάποιο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα