ΑΕΛ: Η δική της ώρα

Την Τετάρτη η ΑΕΛ θα τα πει με τον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στόχος της ΑΕΛ είναι η παρουσία της στον μεγάλο τελικό κυπέλλου και στη συνέχεια να προσπαθήσει για την κατάκτηση του. Ωστόσο εδώ που ήρθαν τα πράγματα και έχει απέναντι στης τον ΑΠΟΕΛ,

μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση. Δύσκολο επιχείρημα μετά και το 0-0 του ΓΣΠ αφού οι γαλααζοκίτρινοι της Λεμεσού ψάχνουν μόνο τη νίκη.

Κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, θα ψάξει τη νίκη η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στην κλήρωση των ημιτελικών της Πέμπτης.

Μεγάλος στόχος της ΑΕΛ είναι φυσικά η έξοδος στην Ευρώπη αλλά και πάλι και αυτός ο στόχος είναι αρκετά δύσκολος. Η 4η θέση στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζέρ δεν οδηγεί άμεσα στην Ευρώπη αλλά με προϋποθέσεις. Από την 3η θέση όπου βρίσκεται η ΑΕΚ απέχει επτά βαθμούς και η έκβαση της δεν ορίζεται μόνο από την ίδια. Ακολουθεί και η Ομόνοια η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πιο κάτω από την ΑΕΛ.

Για την ώρα όμως το πρόγραμμα για την ΑΕΛ γράφει ΑΠΟΕΛ. Όλοι επικεντρώνονται στον μεγάλο επαναληπτικό και στο πως η ομάδα θα πάρει το αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα