ΑΕΛ: Έπεται ενίσχυση

Η ΑΕΛ μπορεί να ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Βουλγαρίας , όμως το κεφάλαιο ενίσχυσης ακόμη δεν έχει κλείσει. Ο τεχνικός της ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου χρειάζεται ακόμη τρείς προσθήκες για να ολοκληρώσει το παζλ της ομάδας. Ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι ποδοσφαιριστές , υπάρχουν επαφές και δεν αποκλείεται την ερχομένη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις και πιθανό ανακοινώσεις. Ο στόχος είναι η απόκτηση ανασταλτικό μέσου, επιτελικό μέσου

και σέντερ φορ. Ο Κύπριος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ και θεωρεί ότι με τις επόμενες προσθήκες ότι η ΑΕΛ θα φτιάξει ένα δυνατό και αναγωνιστικό σύνολο.

Ο στόχος στην ΑΕΛ είναι η σκληρή δουλειά , τα λιγα λογια και οι πράξεις εντός αγωνιστικού χώρου. Το πρώτο δείγμα της φετινής ΑΕΛ θα το δούμε την ερχόμενη Τετάρτη στο Γ.Σ.Π στον αγώνα του Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του , που θα ανεβάσει το ηθικό σε όλους τους τομέις και βεβαίως θα δώσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας , μετά απο αρκετό καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα