ΑΕΛ: Εδώ και τώρα πρόκριση!

Εδώ και τώρα πρόκριση!. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ, για τον αποψινό κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με τον Ερμή στο στάδιο Αμμόχωστος.

Με ασπίδα το 1-0 του πρώτου αγώνα και με την θερμή στήριξη των φίλων της η Λεμεσιανή ομάδα, αναμένεται ότι θα τα δώσει όλα για να υλοποιήσει τον στόχο της , που είναι η πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Στον αποψινό αγώνα η ΑΕΛ

θα παίξει κορώνα γράμματα μια ολόκληρη χρονιά. Αποκλεισμός θα είναι καταστροφή αφού αυτό θα σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ευρώπης , που θα συνεπάγεται με οικονομική καταστροφή , ενώ η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν , δεν θα έχει κανένα κίνητρο. Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι ''γαλαζοκίτρινοι'' και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Ερμής είναι δεδομένο ότι θα βάλει δύσκολα στην ΑΕΛ στην προσπάθεια του να φτάσει στην ανατροπή και στην πρόκριση. Αυτό όμως που θα έχει περισσότερη σημασία θα είναι η παρουσία της ομάδας του Χριστάκη Χριστοφόρου. Είναι αναγκαίο να κάνουν τον αγώνα της ζωής τους. Δεν έχουν άλλωστε άλλη επιλογή.

Τα σπουδαία σε λίγες ώρες στο στάδιο Αμμοχωστος...

Keywords
Τυχαία Θέματα