ΑΕΛ: Δεν θα κριθεί τώρα…

Ο Κύπριος τεχνικός έχεις τις ικανότητες το έδειξε και με τον Απόλλωνα. Η ιστορία του είναι γνωστή.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια μεγάλη απογοήτευση στην ΑΕΛ, και στο γεγονός ότι η ομάδα της Λεμεσού έμεινε μετά από αρκετό εκτός από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ναι από τη μια είναι λογικό, όμως από την άλλη οι φίλοι της ΑΕΛ βιάστηκαν να κρίνουν τον τεχνικό της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου.

Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα,

καλύτερα έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με την Λεμεσιανή ομάδα στις 22/11 κόντρα στην Ομόνοια όταν και ηττήθηκε με 2-0. Από τότε μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Δυο κόντρα σε Ερμής και Απόλλωνα παιχνίδια στα οποία ήταν μπροστά στο σκορ και δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και κόντρα στη Δόξα όταν και έχασε δυο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αν κέρδιζε τους εννέα βαθμούς…τώρα θα ήταν στην 4η θέση.

Ναι ο Χριστάκης Χριστοφόρου σίγουρα έχει την ευθύνη…όμως θα κριθεί καλύτερα με την νέα χρονιά. Στη φετινή προσπάθησε να οδηγήσει την ομάδα προς το καλύτερο όμως εβδομάδα με εβδομάδα έπαιζε τελικό. Κάπου θα την πατούσε και όπως ήταν λογικό έμεινε εκτός πρώτου γκρουπ.

Συνεχίζει όμως στο κύπελλο. Έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά αφού κέρδισε τον Ερμή στον πρώτο αγώνα με 1-0. Στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου για να σωθεί μια χαμένη χρονιά…και στη συνέχεια με πιο καθαρό μυαλό όλοι να δουλέψουν για το χτίσιμο της νέας ΑΕΛ…

Keywords
Τυχαία Θέματα