ΑΕΛ: Δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις

Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στη Σερβία για θέματα προγραμματισμού και τον Διονύση Διονυσίου να προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα με τη Δόξα περνάνε οι μέρες στην ΑΕΛ. Άπαντες περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των επαφών του τεχνικού της ομάδας με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές, αφού η προσοχή των φίλων της ΑΕΛ είναι αποκλειστικά στραμμένη στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κύπριο προπονητή και περιμένουν ότι η νέα

ΑΕΛ δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτήν των τελευταίων δύο χρόνων, η οποία από πρωταγωνίστρια έγινε κομπάρσος.


Φαίνεται πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο προγραμματισμός πάει καλά και μετά τις γιορτές του Πάσχα θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ τη νέα περίοδο. Με κάποιους οι «κίτρινοι» της Λεμεσού έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και μόλις πέσουν και οι υπογραφές θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις. Δεν αποκλείεται η διοίκηση της ΑΕΛ όταν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση, με την οποία θα γνωστοποιεί αρκετά ονόματα νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.
Επαφές και στην Κύπρο
Ταυτόχρονα με την αναζήτηση των νέων παικτών από τον προπονητή στο εξωτερικό, η διοίκηση στην Κύπρο έχει αρχίσει επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα περίοδο ώστε να λυθεί η συνεργασία τους. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν θα είναι σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που θα μείνουν. Με κάποιους ποδοσφαιριστές τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, αφού τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και είναι στο χέρι της ΑΕΛ αν θα τους τα ανανεώσει ή όχι. Υπάρχουν όμως και οι δύσκολες περιπτώσεις, δηλαδή οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, και με αυτούς θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε από την αποδέσμευσή τους να μη «ματώσει» το σωματείο οικονομικά. Εξελίξεις στο κεφάλαιο αυτό αναμένονται πολύ σύντομα, το πιο πιθανόν μετά τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Άρη.
Υπάρχει και το αγωνιστικό
Στο αγωνιστικό, ο κ. Διονυσίου προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής με στόχο η ΑΕΛ να επιστρέψει στις νίκες και να ξαναποκτήσει βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν. Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν προβλήματα για τον τεχνικό της, αφού ο Πιέχ είναι τιμωρημένος, οι Αντράντε, Ελευθερίου εκτός λόγω τραυματισμών, αλλά και οι Σαρδινέρο, Αϊρόσα, Στεπάνοβιτς έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Γι' αυτούς απ' τη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα διαφανεί αν θα προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής, ή αν ο κ. Διονυσίου θα πρέπει να... ανακατέψει λίγο την ομάδα για να βρει τις λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα