ΑΕΛ: Δεν είναι χθεσινός…

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χιστοδούλου και μάτι έχει και εμπειρία διαθέτει και έξυπνο μυαλό έχει.

Ο Κύπριος τεχνικός με το πέρασμα του από διάφορες ομάδες του πρωταθλήματος μας αλλά και από την Εθνική μας ομάδα απέκτησε τις εμπειρίες που χρειάζεται κάποιους ούτως ώστε να δει το ποδόσφαιρο από άλλο μάτι.

Δεν είναι τυχαία η ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με δυο ποδοσφαιριστές που κάποιοι τους ήθελαν να μην συνεχίζουν την ομάδα. Σοάρες σήμερα και Αϊρόσα χθες ανανέωσαν την συνεργασία τους μετά από το «Οκ»

του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να συνδυάσει την εμπειρία με το καινούργιο. Θέλει αυτούς τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να περνά πιο εύκολα μέσα στην ομάδα τα θέλω του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί η ΑΕΛ να αγωνίζεται.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει τι ακριβώς θα πρέπει να κάνει προκειμένου η ΑΕΛ να επιστρέψει δυναμικά. Ακόμη όταν κατακτούσε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Λεμεσού δεν ήταν τόσο έμπειρος όπως παρουσιάζεται τώρα. Αυτή τη στιγμή προχώρησε πολύ τον προγραμματισμό της ομάδας αφού θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του στην προετοιμασία. Όλα τα λεφτά είναι εκεί και όπως μας συνήθισε…αυτό θα κάνει και φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα