ΑΕΛ: Άρχισε να ζεσταίνεται ο κόσμος

Ικανοποιητικά πάει η πώληση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη διοίκηση, έχει διατεθεί μέχρι τώρα ένας αριθμός μεταξύ 200-250. Ο αριθμός είναι αρκετά καλός, αν κάποιος σκεφθεί ότι ακόμα είναι Μάιος, ενώ πέρυσι ο αριθμός των διαρκείας δεν έφθασε ούτε τα 1.500. Με την ομάδα να πραγματοποιεί μια κακή χρονιά, με μεταγραφές να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα (παρά μόνο η απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ουέλιγκτον), το γεγονός ότι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας έχουν προμηθευτεί μόνιμη θέση

στην Ανατολική για την νέα περίοδο λέει πολλά. Φυσικά στην ΑΕΛ περιμένουν ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί τον επόμενο 1,5 μήνα, μέχρι δηλαδή το τέλος Ιουνίου, που η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Να θυμίσουμε ότι στη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των διαρκείας, είχε λεχθεί ότι το ύψος του μπάτζετ θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό που θα γίνουν. Όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση της ΑΕΛ, μέχρι το τέλος του μήνα, όσοι κάνουν διαρκείας θα έχουν έκπτωση 15% του συνολικού του κόστους.

Σε καλό δρόμο
Στο κεφάλαιο προγραμματισμός που απασχολεί τους φίλους της λεμεσιανής ομάδας, τα πράγματα πάνε καλά σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Όπως γράψαμε και χθες είναι πολύ κοντά οι επόμενες ανακοινώσεις, αφού με κάποιους ποδοσφαιριστές έχουν μείνει τα τυπικά για να αποτελέσουν και επίσημα ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο. Σε αυτήν την κατηγορία είναι οι Ούγκο Φιρμίνο, Άλι Σαβανε και Πέδρο Μπένγκουι από την αγορά του εξωτερικού και ο Μάριος Ηλία από την κυπριακή αγορά. Επίσης με 2-3 ποδοσφαιριστές υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και στην ΑΕΛ περιμένουν να επιστραφούν υπογραμμένα τα συμβόλαια που τους έχουν σταλεί για να αποτελέσουν και τυπικά νέα αποκτήματα. Σε αυτήν την κατηγορία το τελευταίο όνομα που έχει προστεθεί είναι του Βραζιλιάνου Ζάντερ Ριμπέιρο Σαντάνα, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι 27 ετών (08/07/1988) και τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Άβες, ομάδα Β΄ Κατηγορίας της Πορτογαλίας, έχοντας 16 συμμετοχές και 5 γκολ. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του, ενώ από τη σεζόν 2011-12 βρίσκεται στην Πορτογαλία, φορώντας τη φανέλα των Ολανένσε και Ζιλ Βιθέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα