ΑΕΛ: Αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες (Φώτος)

Ανακοινωση εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΑΕΛ, η οποία σε συνεργασία με τον ΣΥ.Φ. του σωματείου προσκάλεσε στο Τσίρειο οικογένειες προσφύγων από τη Συρία προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Ο κορυφαίος Σύλλογος της Κύπρου, η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, γιόρταζε την περασμένη Κυριακή 85 χρόνια ζωής και σε συνεργασία με τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

που επίσης είχε γενέθλια την ίδια ημέρα, προσκάλεσαν στο Τσίρειο στάδιο οικογένειες πολιτικών προσφύγων από τη Συρία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΑΕΚ Λάρνακας και να περάσουν λίγες ώρες μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έζησαν και ζουν ειδικότερα το τελευταίο διάστημα. Όταν μπήκαν τα παιδάκια στο γήπεδο και συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων φαινόταν ξεκάθαρα στα αθώα πρόσωπά τους η χαρά που ζούσαν εκείνες τις στιγμές με τον κόσμο της ομάδας μας να τους χειροκροτεί.

Με το τέλος της βραδιάς οι οικογένειες των προσφύγων ευχαρίστησαν πάρα πολύ την επίσημη ΑΕΛ και τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για τη φιλοξενία και δήλωσαν ότι πλέον το ιστορικό Σωματείο μας απέκτησε νέους φίλους!

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα