ΑΕΛ: Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός;

Ενός κακού μύρια έπονται. Ο σοβαρός τραυματισμός του Λούκας Σόουζα επισκίασε τα πάντα στην ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους της φετινής ομάδας, τελείωσε για φέτος, αφού ο τραυματισμός του κόντρα στην Ανόρθωση ήταν ιδιαίτερα σοβαρός. Τα κακά μαντάτα ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕΛ χθες το μεσημέρι: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας Λουκάς Σόουζα πέρασε το πρωί από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου αριστερού γονάτου. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η επάνοδός του υπολογίζεται σε 6 μήνες. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ θα είναι δίπλα στον Λουκάς και του ευχόμαστε καλή επάνοδο στα γήπεδα».

Ο παροπλισμός του Λούκας ίσως αλλάξει κάπως τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της λεμεσιανής ομάδας. Δηλαδή πιθανότατα θα πάρει και μέσο για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, ενώ ήδη έχει παρθεί απόφαση να αποκτηθεί και ένας επιθετικός που να έχει το εύκολο γκολ.

Ο τραυματισμός του Σόουζα ήρθε μετά την κακή εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που κόστισε άλλους δύο βαθμούς, και μέσα σε δύο αγωνιστικές βρέθηκε στο -5 από την κορυφή. Η ΑΕΛ με εξαίρεση το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο δεν ήταν καλή, έκανε το χειρότερό της πρώτο ημίχρονο (σύμφωνα με τον προπονητή της) και μόνο με την είσοδο του Πίτι κυριάρχησε πραγματικά, όμως οι 1-2 φάσεις που έφτιαξε δεν ήταν αρκετές για να της χαρίσουν το τρίποντο.

Η ΑΕΛ έχει την ατυχία να μη βρίσκονται σε καλή σωματική κατάσταση αρκετοί παίκτες της αυτή την περίοδο, κάποιοι άλλοι δείχνουν κουρασμένοι από τα διαδοχικά παιγνίδια, ενώ και ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει τις δικές του ευθύνες για την εικόνα της ομάδας στα δύο σερί ντέρμπι. Είναι δουλειά του προπονητή να βρίσκει λύσεις και να προσπαθεί να ξεπερνά τις απουσίες και τα άλλα εμπόδια.

Άλλωστε, τίποτα δεν έχει χαθεί με δύο στραβά αποτελέσματα. Η ΑΕΛ εξακολουθεί να είναι στην 3η θέση, η απόσταση από την κορυφή δεν είναι μεγάλη, και σαν στόχο έχει να ξεπεράσει γρήγορα τα άσχημα αποτελέσματα με νίκες, για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους οπαδούς της. Αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο παιγνίδι της Κυριακής με τη Σαλαμίνα στη Λάρνακα. Το τρίποντο θα είναι ο μόνος στόχος της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα προσπαθήσει να ξαναδώσει στους παίκτες του το πάθος και την αγωνιστικότητα που τους διέκρινε στα προηγούμενα παιγνίδια. Θα έχει επιστροφές παικτών (σίγουρα Αϊρόσα και Μέσκα, ίσως ο Σιέλης) και με τη δουλειά θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Επίσης, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ψυχολογία τους που είναι πεσμένη. Τα επόμενα παιγνίδια είναι σημαντικά για τους κίτρινους, που θέλουν να δείξουν ότι είναι ενωμένοι και με αποφασιστικότητα θα παλέψουν για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Με ένα σερί νικών θα μπορέσουν να διώξουν τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τη λεμεσιανή ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα