ΑΕΛ Αυτό το ραντεβού θα είναι διαφορετικό

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ξεκίνησε να προετοιμάζει τους παίκτες του ώστε να παρουσιαστούν διαβασμένοι στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη

Μετά το κύπελλο, το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το νέο ραντεβού που έχει με τον Άρη και θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες της σε βάρος της συμπολίτισσας ομάδας. Ξέροντας ότι το παιγνίδι της Δευτέρας θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του κυπέλλου, ο Πάμπος Χριστοδούλου ξεκίνησε να προετοιμάζει τους παίκτες του ώστε να παρουσιαστούν διαβασμένοι και έτοιμοι για να πάρουν ακόμη μια νίκη

στο πρωτάθλημα και να δείξουν ότι έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα στα πρόσφατα ντέρμπι.

Η αλήθεια είναι πως το κλίμα έχει αλλάξει για τα καλά στη λεμεσιανή ομάδα και σ' αυτό βοήθησαν οι νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η αυτοπεποίθηση επέστρεψε ξανά και οι «κίτρινοι» βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχειά τους. Το παιγνίδι με τον Άρη αλλά και το επόμενο με την ΑΕΖ στην Πάφο είναι αγώνες που πρέπει να κερδηθούν, έτσι ώστε η ομάδα να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά - με την ΑΕΚ στη Λεμεσό και με ΑΠΟΕΛ κι Ομόνοια στη Λευκωσία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Πάμπο Χριστοδούλου ότι μπόρεσε και ξεκούρασε τους Σοάρες, Γεωργιάδη και Πίτι, τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης, έδωσε χρόνο στον Σάσι και στον Μπλάνκο, που επίσης τον είχαν ανάγκη. Ο Σάσι όλα δείχνουν ότι προορίζεται για βασικός στον αγώνα της Δευτέρας, αφού είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Αρουαμπαρένα που είναι τιμωρημένος και θα είναι ο μοναδικός απόντας για τη λεμεσιανή ομάδα.

Επίσης, φαίνεται ότι ο αρχηγός Μάριος Νικολάου είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Σόουζα. Ο Νικολάου αγωνίσθηκε με τη Σαλαμίνα αλλά και με τον Άρη, δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να μη φανεί η πολύ σημαντική απουσία του Βραζιλιάνου μέσου. Είναι θετικό ότι ο αρχηγός τα πήγε καλά, αφού ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξηθεί ιδιαίτερα στην πορεία της χρονιάς.

Θέμα ημερών

Φαίνεται τελικά ότι ο Ουέλιγκτον τελικά θα αποτελέσει παρελθόν για τη λεμεσιανή ομάδα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, παρά τις ευκαιρίες που πήρε, κι από τη στιγμή που και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει είναι θέμα ημερών να... εκδοθεί το διαζύγιο. Η απόκτηση του Σάσι αλλά και του Πίτι και η επιστροφή του Μέσκα δίνουν επιλογές στον κ. Χριστοδούλου, που δεν είναι αρνητικός στο να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ενώ αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες δεν τις δικαίωσε.

Στο μεταξύ, συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας παραχώρησε ο Πίτι. Ο Ισπανός άσος της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κύπρο και στη λεμεσιανή ομάδα, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος και πως θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου. Ανάμεσα σ' άλλα, ο Ισπανός άσος είπε: «Είμαστε σε μια όμορφη φάση, με την ομάδα να παλεύει για το πρωτάθλημα. Η συμφιλίωσή μου με τον Σαντοβάλ (σ.σ. προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο) ήταν αδύνατη. Με έχει ενοχλήσει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Ράγιο Βαγεκάνο. Στην Κύπρο πολλοί είναι αυτοί που παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα