ΑΕΛ: Αυτή ήταν η τύχη της

Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο τεχνικός της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως η ομάδα του θα υποφέρει μέχρι τον Μάϊο δηλαδή όταν και θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Οι καλοκαιρινές μετεγγραφές της ομάδας της Λεμεσού δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε και για αυτό οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές και αρκετές. Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο ο Κύπριος τεχνικός προέβη σ’ αυτή τη δήλωση. Όχι για να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του για την άσχημη πορεία της ομάδας αλλά για να πει την αλήθεια.Άλλωστε

το λέει και ο ίδιος. «Το επίπεδο Σαμπού-Μεντί είναι καλύτερο από αυτούς που έφυγαν. Το καλοκαίρι δεν έγιναν ποιοτικές μεταγραφές και η ομάδα υποφέρει και θα υποφέρει μέχρι τον Μάιο», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Κύπριου τεχνικού.Ακολούθως τόνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσάι των Σακέτι, Σαμπού και Μεντί οι οποίοι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, το επίπεδο τους είναι καλύτερο από αυτούς που έφυγαν.Όπως και να έχουν τα πράγματα στην ΑΕΛ και με τα λεγόμενα του Χριστάκη Χριστοφόρου ανυπομονούν να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά και να αρχίσει η νέα. Ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία είναι αναγκασμένοι να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι επιτακτική ανάγκη για να μην χαθεί ήδη μια χαμένη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα