ΑΕΛ - Ομόνοια: ''Καίγονται'' για τη νίκη!

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια (16/2) στο Τσίρειο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής με τις δύο ομάδες να ‘’καίγονται’’ για τη νίκη, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Από τη μια οι γηπεδούχος ΑΕΛ θέλει το τρίποντο για να κάνει σημαντικό βήμα εισόδου στην πρώτη εξάδα καθώς υπάρχει το σενάριο να μείνει και εκτός, κάτι που θα συνιστά μια άσχημη εξέλιξη για όλους στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δούλεψε πολύ με τους

παίκτες του πάνω στην Ομόνοια μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη και ο Βόσνιος κόουτς θέλει να δει από όλους πάθος, θέληση και συγκέντρωση. Όλοι στην ΑΕΛ ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα όμως αισιοδοξούν πως με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή αυτοί είναι που θα χαμογελούν.

Από την άλλη η Ομόνοια θα ταξιδέψει στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο το διπλό. Ο Μπεργκ γνωρίζει πως πρόκειται για μια δύσκολη έξοδο που για να επιτευχθεί η νίκη θα πρέπει άπαντες να αλάνθαστοι και να παρουσιάσουν στο Τσίρειο το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Οι πράσινοι ψάχνουν επιστροφή στις νίκες και αντίδραση μετά την ήττα εκτός προγράμματος από τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί μαζικά στη Δυτική κερκίδα του σταδίου για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η Ομόνοια λοιπόν έχει μπροστά της ένα ντέρμπι και μια νίκη σε αυτό θα είναι ότι καλύτερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα