ΑΕΚ: Της πήρε τον αέρα για τα καλά

Τρεις αναμετρήσεις μέχρι στιγμής τρεις νίκες για την ομάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο μάλιστα στον θεσμό του κυπέλλου με το ίδιο σκορ 1-0 κερδίζοντας και την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα της ΑΕΚ επικράτησε με 2-0.

Ωστόσο ο σημερινός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτούς του κυπέλλου ή ακόμη με αυτόν του πρώτου

γύρου. Και οι δυο ομάδες θα παλέψουν με πάθος και θέληση για την νίκη με την ομάδα του Κρίστιανσεν και τους στόχους που έχει θέσει η νίκη να είναι μονόδρομος.

Η ομάδα του Δανού τεχνικού θέλει να κλειδώσει την παραμονή της στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και ακολούθως να ψάξει την διάκριση μέσω πρωταθλήματος. Για να πετύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει σήμερα να πάρει μόνο τη νίκη η οποία θα της επιτρέψει να κάνει όνειρα.

Το γεγονός πως η ομάδα της ΑΕΚ δεν έχει χάσει φέτος από την Νέα Σαλαμίνα είναι ένα πλεονέκτημα ωστόσο μπορεί και να είναι και μειονέκτημα. Αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατέβουν στο γήπεδο με αυτό το σκεπτικό τότε η ήττα είναι πιο κοντά από ότι η νίκη. Σίγουρα ο τεχνικός της ομάδας το έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως η προϊστορία δεν παίζει από μόνη της μπάλα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα