ΑΕΚ: Συνέχεια στο κοινωνικό της έργο

Σε συνέχεια του κοινωνικού έργου της ΑΕΚ, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελούμενη από τον προπονητή Thomas Christiansen, τον ποδοσφαιριστή Jorge Monteiro, τον τιμ μάνατζερ, Χριστόφορο Πετρουή. τον Λειτουργό Μάρκετινγκ Χριστόφορο Στυλιανού (όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες για τα γενέθλια του) και τον

Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα (06/11) το μεσημέρι την Αμερικάνικη Ακαδημία στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς τους σχετικά με την βία στα γήπεδα, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό διαχωρισμό.

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση και διάλογο προκειμένου τα παιδιά να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος, ακολούθησαν αρκετές φωτογραφίες.

Η σημερινή επίσκεψη ήταν η πρώτη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα ακολουθήσουν και άλλες σε Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο το κοινωνικό μας έργο και να εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε, έτσι ώστε να παίρνουν τα σωστά μηνύματα τα νεαρά παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα