ΑΕΚ: Συμμετοχη στην Αθλητικη Ημεριδα «Ευ-Αγωνιζεσθαι»

Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ συμμετείχε στην Αθλητική Ημερίδα με θέμα «Ευ-Αγωνίζεσθαι» που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ξυλοφάγου Α'. Συμμετείχαν επίσης μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, εκπροσώποι άλλων ομάδων και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Το δελτίο Τύπου:

Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Νέστωρα Μυτίδη και Κωνσταντίνο Μιντίκκη, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου συμμετείχε στην

Αθλητική Ημερίδα με θέμα «Ευ-Αγωνίζεσθαι» που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ξυλοφάγου Α'.

Η Hμερίδα διοργανώθηκε από τα μαθήματα της Φυσικής Αγωγής και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα πλαίσια του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης και Ενισχυτικής Διδασκαλίας (ΔΡΑ.Σ.Ε), έχοντας ως στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του ατόμου και φιλοξενήθηκε στην κλειστή αίθουσα θεάτρου. Συμμετείχαν επίσης μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, εκπροσώποι άλλων ομάδων και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές, συνομίλησαν μαζί τους για το «Ευ-Αγωνίζεσθαι» και όχι μόνο, για να ακολουθήσει παιχνίδι με μπάλα, αυτόγραφα και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθλητική Ημερίδα έχει καθιερωθεί εδώ και δύο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα