ΑΕΚ: Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ντνίπρο

Λίγο πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (στο Κόζιτσε της Σλοβακίας) που θα σηματοδοτήσει την επίσημη πρεμιέρα της στη νέα σεζόν η Ντνίπρο προχωρεί σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola, ο ουκρανικός σύλλογος θα εντάξει στο δυναμικό του τον διεθνή αριστερό μπακ της Μποαβίστα και της Αλγερίας, Γιανίς

Αμάς.

Ο 23χρονος άσος θα κοστίσει μισό εκατομμύριο (σ.σ. οι Πορτογάλοι θα έχουν ποσοστό επί πιθανής μεταπώλησής του) και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στη νέα του ομάδα.

Από την Ντνίπρο θα αποχωρήσει ο Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος θα παραχωρηθεί στη Σαλερνιτάνα. Ο ιταλικός σύλλογος έχει φτάσει σε συμφωνία με την αντίπαλο της ΑΕΚ για τον δανεισμό του 25χρονου υψηλόσωμου επιθετικού, τον οποίο θα πρέπει να αγοράσει το καλοκαίρι του 2023, αν εξασφαλίσει την παραμονή της και ο παίκτης πιστωθεί συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων.

Ο Ντόνμπικ έχει δηλωθεί στη λίστα της Ντνίπρο για τα παιχνίδια με τους Λαρνακείς, ωστόσο τροποποίηση σε αυτήν μπορεί να γίνει μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα