ΑΕΚ: Να η ευκαιρία τους

Σαϊθάρ και Αντρέ Άλβες.

Δύο από τα φετινά αποκτήματα της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν ήρθαν για να έχουν ρόλο κομπάρσου.

Ούτε για να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις οποιουδήποτε συμπαίκτη τους, ακόμα και αν αυτός είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας όπως ο Τόνιο, ή ένας επιθετικός με το ταλέντο του Μυτίδη. Εκ των πραγμάτων, όμως, Σαϊθάρ και Άλβες ξεκίνησαν τη χρονιά από τον πάγκο και περίμεναν τις ευκαιρίες ή τις… συγκυρίες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο τραυματισμός των Τόνιο και Μυτίδη ενδεχομένως να είναι η συγκυρία

που ήθελαν οι δύο ποδοσφαιριστές, αλλά και η αφορμή που περίμενε ο προπονητής τους για να πάρουν φανέλα βασικού.

Και αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο, δεν συνέβη το ίδιο με τον Ισπανό τερματοφύλακα. Λίγο το καθυστερημένο της άφιξής του, λίγο οι καλές παρουσίες του Τόνιο και κυρίως οι ιδιαιτερότητες της θέσης, που δεν επιτρέπουν στον προπονητή να αλλάζει κάθε εβδομάδα τον βασικό του τερματοφύλακα, άφησαν για λίγο στο περιθώριο τον Σαϊθάρ. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτή την εβδομάδα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον έμπειρο τερματοφύλακα. Θα είναι μια πρώτη ευκαιρία και για τον ίδιο να αποδείξει την αξία και τον βαθμό ετοιμότητάς του σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν.

Είναι πάντως νωρίς ακόμη για να πούμε με σιγουριά αν θα είναι βασικός ή όχι. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του Τόμας Κρίστιανσεν, στην περίπτωση που ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού ο Τόνιο και θα έχει να επιλέξει μεταξύ των δύο ο Δανός προπονητής. Απόμακρο φαντάζει το σενάριο χρησιμοποίησης του νεαρού Πολωνού τερματοφύλακα Ματέους Ταουντούλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα