ΑΕΚ: Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Η αδικία στον πρώτο αγώνα με την Μπορτνό και η ήττα 3-0 αναπόφευκτα δεν δίνει πιθανότητες πρόκρισης στην ΑΕΚ. Θα μιλάμε για ποδοσφαιρικό θαύμα, αν η ομάδα του Κρίστιανσεν καταφέρει να ανατρέψει ένα τέτοιο σκορ και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα διεκδικήσουν τη νίκη στο αυριανό παιγνίδι.

Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος, αφενός για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς στη σχετική βαθμολογία της

UEFA και αφετέρου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με θετικό αποτέλεσμα. Ενδεικτική ήταν και η χθεσινή δήλωση του προέδρου της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία και ο στόχος μας είναι η νίκη. Για την πόλη μας, για την αξιοπρέπειά μας και για να δείξουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας αδικεί». Κάπως έτσι προσεγγίζουν όλοι στην ομάδα το παιγνίδι και μένει να δούμε αν οι ποδοσφαιριστές καταφέρουν να πάρουν το ζητούμενο. Διότι η πραγματικότητα είναι πως οι Γιρονδίνοι διαθέτουν ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Ενδεχομένως η καθαρή νίκη που πέτυχαν στο πρώτο παιγνίδι να αναγκάσει τον αντίπαλο προπονητή να δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ή και σε εφεδρείες. Από την άλλη, ο Κρίστιανσεν προσανατολίζεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σε σχέση με το πρώτο παιγνίδι, ο Δανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Μυτίδης διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Άλβες στην κορυφή της επίθεσης, ο Λαμπάν που εξέτισε την ποινή του ίσως πάρει θέση Μπόλιεβιτς και ο Ορντίθ, εκτός απρόοπτου, θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μιντίκκη. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι σε ακόμα ένα παιγνίδι ο Τόνιο και θα έχει μπροστά του τους Ορντίθ, Καταλά, Νίνου και Μαρτσίνιακ. Στη μεσαία γραμμή η τριπλέτα του άξονα θα αποτελείται από τους Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς, με τους Τετέ, Μοντέιρο και Μυτίδη στην επίθεση.

Να το κάνουν έδρα
Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» προσφέρεται για να γίνει καυτή έδρα και η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει από τον κόσμο της ομάδας να δώσουν μαζικά το «παρών» τους στο αυριανό παιγνίδι. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα είναι ικανοποιημένοι αν η προσέλευση των φιλάθλων ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες. Ωστόσο, υπάρχει ερωτηματικό κατά πόσο θα βρεθεί τόσος κόσμος, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι αρκετοί βρίσκονται σε διακοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα