ΑΕΚ: Με σοβαρότητα

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση , η ΑΕΚ θα έχει κέρδος αν περάσει ανώδυνα το εμπόδιο της Αγίας Νάπας την ερχόμενη Κυριακή στο Γ.Σ.Ζ. Είτε θα αυξήσει την διαφορά αν χάσει η Ανόρθωση ή θα ισοβαθμίσει με τον ΑΠΟΕΛ αν γίνει το αντίθετο. Αν το ντέρμπι είναι ισόπαλό τότε θα αυξήσει την διαφορά απο την Ανόρθωση και θα μειώσει στο βαθμό την διαφορά της απο τον πρωτοποόρο

ΑΠΟΕΛ. Έτσι η επάνοδος στις επιτυχίες θεωρείται πέρα για πέρα επιτακτική για τους Λαρνακείς.

Φαινομενικά φαντάζει παιχνίδι στα μέτρα των ''κιτρινοπρασίνων'' όμως το ζητούμενο είναι να μην υπάρξει εφησυχασμός, για να μην την πατήσουν. Οι ''κιτρινοπράσινοι'' καλούνται να αγωνιστούν με σοβαρότητα, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να καταφέρούν να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και μόνο αυτή. Άλλωστε αποδείχθηκε αρκετές φορές πως κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

'Αλλωστε σε αυτά τα παιχνίδια η κάθε απώλεία είναι πιο οδυνηρή, αφου είναι εκτός προγραμματος. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν στην παγίδα της Αγίας Νάπας. Αλλα αντίθετα να δείξουν χαρακτήρα και να προσθέσουν ακόμη τρείς πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα