ΑΕΚ: Κατέχει όλα τα "αντίδοτα" της καταπόνησης

Οι δηλώσεις Άντονι Ιραόλα είχαν πολύ στοχευμένο και κατ' επέκταση εύστοχο περιεχόμενο. Ο Ισπανός μίλησε για την ανάγκη νίκης απέναντι στην Αλκή, για την δυσκολία που δημιουργεί το γήπεδο, την καταπόνηση που υπάρχει από το ταξίδι στη Βουλγαρία. Εμείς θα προσθέσουμε τις ειδικές συνθήκες ενός αγώνα με τοπικό χαρακτήρα.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο Sportime.

Όλα αυτά υπό ένα δεδομένο. Η ΑΕΚ είναι μακράν ανώτερη και από αυτήν

εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Έχει τεράστια ποιότητα. Είναι ομάδα που ξέρει να μένει προσηλωμένη, έχει την εμπειρία να κατανέμει τις δυνάμεις της σε ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Επιπλέον και πολύ σημαντικό; Έχει όλους τους παίκτες της ετοιμοπόλεμους. Η εμφάνιση των "παγκιτών" Ασούμπρε και Φακούντο στο Ράζγκραντ ήταν χαρακτηριστική της ετοιμότητας όλων να παίξουν σε μάξιμουμ επίπεδο να καλύψουν τραυματίες, να δώσουν ανάσες.

Καμία λοιπόν αμφιβολία πως η ΑΕΚ μπορεί να διαχειριστεί τον αγώνα, να ξεπεράσει τα εμπόδια και να επιστρέψει στις νίκες. Το έκανε, το απέδειξε, έχοντας κερδίσει και στα 3 παιχνίδια που ακολούθησαν αγώνα στους ομίλους. Η ικανότητα εναλλαγής στις συνθήκες Κύπρου- Ευρώπης κλείνουν το πλήρες πακέτο των Λαρνακέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα