ΑΕΚ: Έτοιμη ν’ αντέξει στην πίεση

Χωρίς να υποτιμά τον Ν&Σ Ερήμης, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν προετοιμάστηκε για σκορ πρόκρισης
--------------------------------------------------------------------------------------

Όσο μια ομάδα μεγαλώνει, τόσο αναπτύσσεται και η πίεση. Αυτό είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη ν’ αντέξει και αυτού του είδους την πίεση μέχρι το τέλος. Έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και γι’ αυτό. Είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο το οποίο έχει ν’ αντιμετωπίσει για να φτάσει στον προορισμό της. Όσο περνάει ο καιρός

και οι αγωνιστικές, η πίεση θα γίνεται ακόμη πιο έντονη. Πρωτόγνωρο το γεγονός αυτό για μια ομάδα η οποία μεγάλωσε σε όλους τους τομείς, αλλά αυτό που περνά τώρα είναι κάτι που δεν έχει ξαναπεράσει. Να είναι στην κορυφή δηλαδή εδώ και έξι αγωνιστικές και μάλιστα να έχει αυξήσει και τη διαφορά από τη δεύτερη ομάδα στους τέσσερεις βαθμούς. Το να φτάσει μια ομάδα στην κορυφή είναι εύκολο και αυτό το έχουν πετύχει πολλές ομάδες. Το να παραμείνεις εκεί στην κορυφή όμως είναι το πιο δύσκολο.

Για την ώρα δεν δείχνει να επηρεάζεται ούτε απ' αυτόν τον δύσκολο παράγοντα και ο Τόμας Κρίστιανσεν προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του για να μη λυγίσουν ούτε στα επόμενα παιχνίδια από την αναμενόμενη πίεση. Πίεση μπορεί να δεχθούν και από τον κόσμο τους, ο οποίος άρχισε να γίνεται περισσότερος και να βοηθά την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη και αυτό το γεγονός, η αυξημένη προσέλευση του κόσμου δηλαδή στα τελευταία παιχνίδια, θα αυξήσει τα ποσοστά της πίεσης. Δεν είναι εύκολο να βρεις τους τρόπους για να αντιμετωπίσεις και αυτόν τον παράγοντα για να φτάσεις στον στόχο σου, απλά όλοι στο στρατόπεδο των «κιτρινοπρασίνων» είναι αποφασισμένοι με πίστη στις δυνατότητές τους να επιστρέψουν την πίεση στον αντίπαλο, με όπλο τη σταθερότητά τους και τη δική τους φιλοσοφία. Η νοοτροπία στην ομάδα της Λάρνακας είναι πλέον διαφορετική, και η ΑΕΚ είναι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει το κάθε εμπόδιο με τον σωστό τρόπο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Σκορ πρόκρισης χωρίς υποτίμηση
Σήμερα (15:00) η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΓΣΖ τον Ν&Σ Ερήμης για το κύπελλο και μόνο αυτό το παιχνίδι έχει στο μυαλό της. Με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια τακτική θα αντιμετωπίσει και αυτόν τον αγώνα, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να δηλώνει ότι θέλει η ομάδα του να φτάσει μέχρι και τον τελικό, όμως, όπως και στο πρωτάθλημα, θα βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα θα κάνει κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, με στόχο να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από σήμερα. Όλοι στην ομάδα θεωρούνται βασικοί και όποιοι κι αν επιλεγούν από τον προπονητή τους θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως γίνεται άλλωστε μέχρι στιγμής σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα