ΑΕΚ: Έχει και μια προϊστορία να διαφυλάξει

Δέκα χρόνια έχει να χάσει εντός έδρας η ΑΕΚ από τον επόμενο της αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα του Ιδιάκεθ αυτά τα δέκα χρόνια, πέρασε κάποιες χρονιές σαν τρένο από τον προσεχή αντίπαλο της αλλά κάποιες άλλες χρονιές αν και δυσκολεύτηκε πάλι πήρε τη νίκη.

Τώρα και μετά από δυο σερί ισοπαλίες, και στην συγκατοίκηση στην κορυφή με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, δεν έχει

άλλα περιθώρια από το να επιστρέψει στις νίκες. Θα αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών του Ισπανού τεχνικού, για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και από την άλλη θα επιστρέψει και το καλό κλίμα. Όχι πως χάθηκε αλλά άλλο να πήγαινε στον αγώνα με τον Εθνικό έχοντας δυο σερί νίκες με Δερύνεια και Δόξα και άλλο τώρα που πάει με δυο σερί ισοπαλίες.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η ΑΕΚ έχει και την προϊστορία με το μέρος της. Από την περίοδο 2006/07 έχει η ομάδα της ΑΕΚ να ηττηθεί από τον Εθνικό Άχνας εντός έδρας. Εκείνη την περίοδο ηττήθηκε με 0-2. Ακολούθησαν δέκα εντός έδρας παιχνίδια με τους Λαρνακείς να μετρούν 6 νίκες και τέσσερεις ισοπαλίες. Η μεγαλύτερη νίκη ήρθε την περίοδο 2014/15 και συγκεκριμένα στις 22/02/15 με την ΑΕΚ να επικρατεί με 5-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα