ΑΕΚ: Δεύτερη στο…παρά δύο

Για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ πήρε την ουσία και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ερμή. Τα κέρδη από την 16η νίκη στο πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά. Η ομάδα της Λάρνακας ανέβηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα περιμένει το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα οι «κιτρινοπράσινοι» θα είναι κερδισμένοι. Αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του Τόμας

Κρίστιανσεν, όπως και ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, είναι το τι κάνει η δική του ομάδα και κοιτάζουν, πλέον, το επόμενο παιχνίδι τους που είναι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Εκεί η ΑΕΚ θα ταξιδέψει με όλους τους παίκτες της, αφού κανένας από τους οκτώ που ήταν στο όριο καρτών δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα, ενώ έτοιμος αναμένεται ότι θα είναι και ο Κάντε. Στα θετικά και το γεγονός ότι οι δύο επιθετικοί της ομάδας σκόραραν, με τον Μυτίδη να φτάνει τα εννέα και τον Κολαούτι να φτάνει στα οκτώ. Για τον Αργεντινό ήταν πολύ σημαντικό το γκολ, αφού είχε να σκοράρει εδώ και μήνες, αλλά ο Κρίστιανσεν θα χρειαστεί την εμπειρία του στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται και μαθηματικά στη διεκδίκηση ακόμη και του πρωταθλήματος, δύο στροφές πριν από το τέλος, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τα λάθη του παρελθόντος διορθώθηκαν και η ομάδα της Λάρνακας απέκτησε μέσα από αυτά τα παιχνίδια με τις ψηλές εντάσεις και την εμπειρία να παίρνει την ουσία χωρίς να πιάνει καλή απόδοση. Αυτό θα την βοηθήσει σίγουρα και στους μακροπρόθεσμους στόχους που έθεσε η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα