ΑΕΚ: Μπαίνει με φόρα στο 2016

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το 2015, ευρισκόμενη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λάρνακας ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο σταθερή ομάδα, παρουσίασε ελάχιστες μεταπτώσεις στην απόδοσή της και μια πρωτόγνωρη για την ίδια συνέπεια στα αποτελέσματα. Παραμένοντας αήττητη μακριά από το ΓΣΖ (20 βαθμοί, 6-2-0) και παρουσιάζοντας μια συνέπεια που δεν μας έχει συνηθίσει στη δική της έδρα (19 βαθμοί από 6-1-1) πανάξια τη βρήκε το νέο έτος στην κορυφή της βαθμολογίας

και εκεί θέλει να παραμείνει μετά και το σημερινό… ύπουλο παιχνίδι με τον Άρη.


Οι «κιτρινοπράσινοι» δεν παρασύρονται από τα πιο πάνω, ούτε πήραν τα μυαλά τους αέρα από το τεράστιο διπλό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Παραμένουν προσγειωμένοι και εξακολουθούν να βλέπουν κάθε επόμενο παιχνίδι. Ενδεικτικές ήταν, για ακόμη μία εβδομάδα, οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν. Ο τεχνικός της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του μελέτησαν πολύ καλά κι αυτόν τον αντίπαλο της ομάδας τους, ξέρουν τις αδυναμίες και τις δυνατότητές του και φυσικά τι πρέπει να κάνουν για να πανηγυρίσουν το 6ο σερί τρίποντο στο ΓΣΖ. Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος για τους Λαρνακείς στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη και ιδανικά θα επιχειρήσουν να το κάνουν από το πρώτο ημίχρονο, όπως έκαναν και στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες τους.

Περιμένουν αρκετό κόσμο
Τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και διοίκηση έκαναν για ακόμη μία εβδομάδα κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, ώστε να δώσει μαζικά το «παρών» στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του. Οι φίλοι των «κιτρινοπρασίνων» δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κάλεσμα για να πάνε στο γήπεδο. Η ομάδα τους, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να πάνε στο γήπεδο. Σήμερα λοιπόν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν να δουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες του ΓΣΖ και όλοι μαζί με το τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουν άλλη μια νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα