ΑΕΚ: Ακούσατε τον Θωμά;

Ο Θωμάς Ιωάννου ανακοινώθηκε το Σάββατο από την ΑΕΚ και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις. Εκείνο που κρατάμε από τα λίγα που ανέφερε ο νεαρός αριστερός αμυντικός είναι το μήνυμα προς τον κόσμο για να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ο Θωμάς Ιωάννου λοιπόν κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει δυναμικά την ομάδα στο νέο γήπεδο και να τη βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της.

Παράλληλα, έδωσε και ωραία πάσα για να τοποθετηθούμε

για τους φίλους της ΑΕΚ στην περσινή περίοδο. Η αλήθεια είναι μια και τις πλείστες των περιπτώσεων δεν αρέσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ την προηγούμενη χρονιά ήταν απών – παρών.

Τι εννοούμε. Να διαθέτεις τόσο καλή ομάδα, την οποία να εκθειάζουν όλοι οι αντίπαλοι, να διεκδικείς σχεδόν μέχρι το τέλος και τους δυο τίτλους και να σε παρακολουθούν στα εντός έδρας παιγνίδια περίπου 2000 οπαδοί είναι απαράδεκτο.

Αν οι αριθμοί δεν έβγαιναν τότε ούτε απαιτήσεις θα υπήρχαν. Ωστόσο στο τελευταίο εντός έδρας παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ο κόσμος της ΑΕΚ δήλωσε βροντερό παρών. Έδειξε ότι είναι και πολύς και εκδηλωτικός.

Επομένως, κόσμος υπάρχει αλλά προτιμά τον… καναπέ. Αυτό, όμως, πρέπει να αλλάξει τη νέα περίοδο προκειμένου να βοηθήσει γενικότερα την ΑΕΚ να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Το νέο γήπεδο και οι τελευταίες δυο χρονιές είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα