ΑΕΚ: Eξετάζει και την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ!

Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για το αριστερό άκρο της άμυνας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.sdna.gr η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάν Μανουάλ Ντίας, έχει εξετάσει αρκετά ονόματα για το αριστερό άκρο της άμυνας και πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα της έχει επανέλθει κι ο Καρίμ Χαφέζ, που πέρυσι είχε βρεθεί μία «ανάσα» από την ομάδα!

Ο παίκτης είχε βρεθεί μάλιστα στην Αθήνα

όμως, το «deal» χάλασε λόγω της απρόσμενης αλλαγής στάσης του ιδιοκτήτη της Λιρς, στην οποία κι ανήκει ακόμη. Η συμφωνία τότε αφορούσε σε δανεισμό ενός έτους και στις συζητήσεις είχε δοθεί το «οκ» για να υπάρξει κι οψιόν αγοράς. Ωστόσο, την ώρα που ο Χαφέζ είχε «πατήσει» στην Ελλάδα, λίγο πριν τις υπογραφές ο ισχυρός άνδρας των Βέλγων έθεσε... βέτο για τον δανεισμό του, σχετικά με την οψιόν αγοράς του, αθετώντας την αρχική συμφωνία την οποία ο ίδιος είχε συνάψει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τελικώς, ο διεθνής Αιγύπτιος μπακ αποκτήθηκε, με τους όρους που ήθελε ο Γουάντι Ντέγκλα, ιδιοκτήτης της Λιρς, από την Ομόνοια, στην οποία πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας δύο ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα