Αδιανόητο: Επιστολή σε «Νεκρό Νεκρό» βρέφος για εγγραφή σε εκλογικό καταλόγο

Μοιάζει απίστευτο αλλά δυστυχώς είναι πραγματικό και τραγικό. Οικογένεια στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, έλαβε επιστολή η οποία είχε ως παραλήπτη το νεκρό… βρέφος τους.

Με όνομα παραλήπτη «ΝΕΚΡΟ ΝΕΚΡΟ» η Κυπριακή Δημοκρατία και το Υπουργείο Εσωτερικών απευθύνονται σε νεκρό βρέφος προκειμένου να το ενημερώσουν ότι έχει υποχρέωση να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους της Δημοκρατίας.

Με το SigmaLive επικοινώνησε ο κ.Χριστάκης ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του για το συμβάν. «Χάσαμε το παιδί μας

πριν από 17-18 χρόνια όταν η γυναίκα μου ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τότε βγάλαμε πιστοποιητικό θανάτου.. τι θέλουν να πάρω την επιστολή στον τάφο να την υπογράψει;», διερωτήθηκε ο κ.Χριστάκης.

Να σημειωθεί ότι στην επιστολή η οποία έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου αναφέρεται μεταξύ άλλων, «δεδομένου ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διατηρούνται στο Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού έχετε ήδη συμπληρώσει ή μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των Προεδρικών που θα διεξαχθούν στις 5 Φεβρουαρίου συμπληρώνετε το 18ο έτος της ηλικίας σας, παρακαλείσθε όπως αν στο προηγούμενο εξάμηνο είχατε τη συνήθη διαμονή σας στη Δημοκρατία, όπως υποβάλετε αίτηση για εγγραφή με ένα από τους ακόλουθους τρόπους».

…Αν αυτό εννοούμε όταν λέμε ψηφιακή μετάβαση.. καλό είναι να υπάρξει ένας στοιχειώδης έλεγχος έτσι γι’ αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα